Home
Over mij
Over kiezelKEI
Training
Coaching
Wat klanten zeggen
Inspiratie
Contact
kiezelKEI
Over kiezelKEI

Anders kijken is anders zien

kiezelKEI verzorgt coachingstrajecten, trainingen & workshops op het gebied van communicatie en persoonlijke effectiviteit.

Mijn trainingen zijn altijd maatwerk. Samen met de opdrachtgever bepaal ik wat de beoogde doelstellingen zijn. Verder vind ik het van groot belang om deze doelstellingen te plaatsen in de context van de praktijk. Op basis van een uitgebreide voorbereiding stel ik een evenwichtig en creatief trainingsprogramma samen.

Om te kunnen coachen moet de klik er zijn. In een vrijblijvend en verkennend intakegesprek bepaal ik samen met de coachee wat de coachingsvraag is en wat de doelen zijn. Hier wordt, als dat nodig is, de leidinggevende bij betrokken.
Het tijdspad en de werkwijze worden tijdens het traject bepaald. Het doel van de coachee is en blijft het uitgangspunt. De weg er naar toe staat niet vast.

De coachvraag is meestal een individuele vraag maar kan ook een vraag van een heel team zijn. Dan is teamcoaching de beste keus.
De naam en werkwijze kiezelKEI

Mijn naam is Herman van den Brink en in 2005 volgde ik een trainersopleiding. Voor de eindpresentatie ging ik op zoek naar een voor mij passende metafoor. Dit is de kiezel. Kiezels zijn veelzijdig en kleurrijk.

Wanneer het lukt om met een ander perspectief naar de kiezel te kijken zie je dat hij een
KEI is.

Hier ligt mijn verbinding met het trainen en coachen. Ben je uit je kracht en voel je jezelf een onbeduidende grijze kiezel. Door gerichte coaching en/of training zie je weer hoe kleurrijk en krachtig je bent.

Jij bent een KEI 
Iemand met Kracht, Eigenwaarde en Inspiratie.

HomeOver mijOver kiezelKEITrainingCoachingWat klanten zeggenInspiratieContact
Kracht Eigenwaarde Inspiratie