Home
Over mij
Over kiezelKEI
Training
Coaching
Wat klanten zeggen
Inspiratie
Contact
kiezelKEI
Training

Doen is makkelijk, doorzetten maakt het verschil

Wat is trainen volgens kiezelKEI?

Tijdens trainingen worden de kennis, vaardigheden & attitude van de deelnemers verbeterd. Het doel van een training is dat de deelnemers één of meerdere competenties ontwikkelen en gaan toepassen in de praktijk. Door middel van diverse werkvormen ga ik samen met de deelnemers actief aan de slag. Hierbij hou ik rekening met de verschillende leerstijlen van de deelnemers, voor ieder wat wils dus. Door te leren, ervaren en uit te proberen komen deelnemers tot nieuwe inzichten.

Na een training is een korte gerichte coaching aan te bevelen om het geleerde in praktijk te brengen. Het is belangrijk om zicht te hebben op de eigen normen & waarden, motieven, opvattingen en overtuigingen. Want deze hebben grote invloed op het al dan niet toepassen van het geleerde in de praktijk.

kiezelKEI ontwikkelt en verzorgt onder andere trainingen op het gebied van goed leven, communicatie en persoonlijke effectiviteit. Heldere en open communicatie is van groot belang. Ik maak trainingen op maat maar aanleiding van de vraag. 


Voor iedere training gelden de algemene voorwaarden van kiezelKEI.  Deze worden toegestuurd bij het uitbrengen van de offerte.

HomeOver mijOver kiezelKEITrainingCoachingWat klanten zeggenInspiratieContact
Kracht Eigenwaarde Inspiratie