Home
Over mij
Over kiezelKEI
Training
Coaching
Wat klanten zeggen
Inspiratie
Contact
kiezelKEI
Coaching

Hoe menselijker de coach, hoe waardevoller de coaching.

Wat is coachen volgens kiezelKEI?

Bij coaching gaat het om jou. Want jij wilt dingen veranderen en hebt iemand nodig die je helpt om inzicht te krijgen in jezelf. Als de klik er is gaan we samen op zoek naar jouw persoonlijke waarden, normen, opvattingen overtuigingen, motivatie, kwaliteiten en valkuilen. Met kennis over jezelf kun je ontwikkelen en groeien.
Je gaat doelgericht aan de slag met de door jou geformuleerde coachingsvraag. Je stelt doelen en bereikt deze door middel van gesprekken en gerichte oefeningen en opdrachten. Tijdens een coachingstraject volgen we jouw leerproces. Wanneer je in een bepaalde fase te snel gaat of stagneert passen we het traject aan, zodat jij weet op een prettige maniet verder kunt.

Tijdens coaching krijg je inzicht in jezelf en hou jij omgaat met de personen en factoren in je omgeving. Je leert bij jezelf herkennen wat je nodig hebt om een stap verder te komen. We vieren successen en kijken naar de dingen die anders en beter kunnen. Dit alles zodat jij je doel kan bereiken.


kiezelKEI verzorgt coachingstrajecten voor individu en teams.

Leren is leuk, maar soms ook best moeilijk.

Intake
Voor we starten met een coachingstraject voer ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek met jou en/of je leidingevende. We bespreken aan welke doelen je wilt werken en bepalen het gewenste resultaat. We spreken wederzijdse verwachtingen uit. Ik maak duidelijk wat mijn coachstijl en werkwijze zijn.
De duur van het coachingstraject is afhankelijk van jouw coachingsvraag en de doelstelling. Op basis hiervan maak ik een inschatting van het aantal gesprekken. Als tijdens het kennismakingsgesprek de 'klik' er is maken we verder afspraken en komen we tot een overeenkomst.

Coachingsgesprekken
 
Gemiddeld zijn er bij een coachingstraject vier tot acht gesprekken nodig om de gestelde doelen te realiseren. Een coachingsgesprek duurt 1,5 uur en vindt meestal 1 keer in de twee weken plaats.  Ik begeleid het proces door te stimuleren, motiveren & verhelderen. Soms daag ik je uit door je te confronteren. Ik werk in een sfeer van onvoorwaardelijke steun en aandacht. Dit is een voorwaarde die nodig is voor zelfonderzoek. En dat is nodig om ongewenst gedrag te doorbreken en je grenzen te verleggen. Zo kan er weer een goede balans ontstaan. Tijdens de coaching krijg je inzicht in jezelf en de factoren in je omgeving. Je leert bij jezelf herkennen wat je nodig hebt om die stap verder te komen. Wat zijn succesfactoren om je doelen te bereiken? In het coachingstraject zitten evaluatiemomenten om te beoordelen of we nog op de goede weg zijn. 

Voor ieder coachingstraject gelden de algemene voorwaarden van kiezelKEI.
Deze worden toegestuurd bij het uitbrengen van de offerte.   
 

HomeOver mijOver kiezelKEITrainingCoachingWat klanten zeggenInspiratieContact
Kracht Eigenwaarde Inspiratie