Home
Over mij
Over kiezelKEI
Training
Coaching
Wat klanten zeggen
Inspiratie
Contact
kiezelKEI
Over mij

In de ontmoeting begint de kennsimaking

Ik ben Herman van den Brink. Ik geloof in de kracht van het individu en dat een passende context bepalend is voor jouw effectiviteit. Ik kan luisteren en heb aandacht voor wat wel en niet wordt gezegd. Verder ben ik iemand die nieuwsgierig is naar wat jou beweegt. Ik kan je verder helpen met een andere kijk op de voor jou zo vertrouwde werkelijkheid. Ik zet mensen aan tot denken en reflecteren. 

Enthousiasme en intuïtie zijn kenmerkend in mijn trainingen en coachingstrajecten. Ik investeer in een goede sfeer door vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid. Pas dan is een effectieve training of coaching mogelijk.

Ik heb veel ervaring met mensen. Ik ben al mijn gehele werkzame leven actief in organisaties waar het om mensen gaat. Ik heb op verschillende manieren een bijdrage geleverd aan samen werken, persoonlijke ontwikkeling en veranderingsprocessen. Mijn jarenlange ervaring als trainer, coach, leidinggevende en mijn persoonlijke ervaringen hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. Al mijn ervaring zet ik graag in bij trainingen en coaching. Als andere mensen groeien en in hun kracht komen geeft mij dat voldoening.


HomeOver mijOver kiezelKEITrainingCoachingWat klanten zeggenInspiratieContact
Kracht Eigenwaarde Inspiratie