Home
Over mij
Over kiezelKEI
Training
Coaching
Wat klanten zeggen
Inspiratie
Contact
kiezelKEI
Wat klanten zeggen

Feedback is een cadeautje

- Herman werkt op een enthousiaste en intuïtieve manier en investeert in een goede sfeer door vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid.


- Tijdens de training voelde ik me veilig. Daardoor durfde ik meer van mezelf te laten zien dan ik tot nu toe in andere trainingen had gedaan. Jouw rust en relativerende humor heeft gemaakt dat ik veel aan de communicatietraining heb gehad.

- Het is prettig dat er iemand voor de groep staat die rust uitstraalt en oprecht interesse heeft. Daardoor voelde ik me serieus genomen en mocht ik zijn zoals ik ben. Dank hiervoor.

- Knap zoals het jou lukt om iedereen bij de les te houden. De training over de kernkwaliteiten was niet saai door de vele werkvormen. Niet een hele dag zitten en praten, maar veel afwisseling in het programma. Het was voor mij als doener een verademing.

- Ik kwam zeer gespannen naar de training, maar deze spanning viel snel van me af. Een goed begin is het halve werk. Ik voelde me snel op mijn gemak. Knap hoor dat dit je is gelukt.

- Fijn dat je theorie met een zekere luchtigheid brengt. En snel de stap zet naar praktische toepasbaarheid. Daar heb ik veel aan gehad en in mijn dagelijks werk denk ik nog regelmatig terug aan wat ik heb geleerd. Ik heb er echt iets aan gehad.

- Door de coaching ben ik me bewust geworden van mijn handelen en hoe dat op anderen overkomt. Dat is voor mij de aanzet geweest voor een aantal belangrijke veranderingen in mijn gedrag. Jij hebt me met dingen geconfronteerd, maar dat deed je met veel respect. Dat was niet altijd makkelijk, maar wel nodig.

- Ik vond jouw feedback waardevol en heb ervaren dat kritiek, mits op een goede manier gegeven, zeer helpend is. Ik vraag er nu zelf om, iets wat ik eerder echt niet durfde.

- Je hebt een periode teamcoach geweest van 1 van mijn teams. Je observaties waren helder en het leverde het team en mij veel inzichten op. Je hebt een brok ervaring en dat is fijn. Je weet waar je over praat en dat helpt. Het gaat nu in het team een stuk beter.

- Jouw coaching heeft mij het inzicht gegeven dat ik kwaliteiten heb, maar dat die niet tot hun recht kwamen binnen het team waar ik werkte. Ik heb gekozen voor mezelf en ben ergens anders gaan werken. Het beste besluit sinds jaren. Ik kom nu wel tot mijn recht. Ik zit in mijn kracht en kan mezelf zijn. Dank dat je me hebt geholpen om niet, vanuit loyaliteit, te lang te blijven hangen in een situatie die niet goed voor mij was.

- Jij hebt het DNA van een coachende trainer.

Je hebt ons op een creatieve en inspirerende manier laten voelen en ervaren hoe het is om een nieuwe taal te leren. Je hebt ons goede handvatten gegeven om nieuwkomers op een empathische en doeltreffende manier te begeleiden bij het leren van de Nederlandse taal.

- Chapeau ! 

- Ik heb veel van je geleerd en kijk met genoegen terug op jouw lessen, mijn oprechte dank daarvoor !!

HomeOver mijOver kiezelKEITrainingCoachingWat klanten zeggenInspiratieContact
Kracht Eigenwaarde Inspiratie